F2 Hut

Laatste nieuws
Mon 04 Jun
Toernooi Nw. Roden, 2 juni

Het toernooi in Nieuw Roden begon met een moeizame wedstrijd tegen FC Assen, die wij met 2-1 verlore...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

Verslag van een superwedstrijd op 19 mei

Sat 14 Apr, 14:00

Vandaag moesten we spelen tegen RWF F1. De vorige keer hadden we behoorlijk van hun verloren. Het ging vandaag erg goed. Rik scoorde met een geweldige trap het eerste doelpunt We hadden het niet gemakkelijk en de tegenstander was regelmatig bij onze goal te vinden, gelukkig was onze verdediging standvastig en wisten we de nul te houden tot de rust. In de tweede helft scoorde Bernd de 2-0. Het bleef tot het einde toe erg spannend en de tegenstander scoorde vlak voor tijd 2-1. Gelukkig floot de scheids snel nadien af en konden we genieten van de verdiende drie punten. Super gedaan jongens. Volgende week de laatste competiewedstrijd tegen Boerakker F1. Tot nu toe zijn Gjalt, Rutger en Thijs er niet. Op 2 juni spelen we een toernooi in Nw Roden samen met een aantal jongens van E5 omdat Thijs, Bram en Jesper er dan niet zijn. Gert jan Theuwissen is dan de leider. Op 9 juni spelen we een toernooi in Zuidlaren en 16 juni is de familiedag.